БСП печели един мандат от Смолянска област. В парламента влиза водачът

...
БСП печели един мандат от Смолянска област. В парламента влиза водачът
Коментари Харесай

Смолян изпрати дъщерята на Димчо Михалевски в парламента

БСП   печели един мандат от Смолянска област. В Народното събрание влиза лидерът на листата - младата Петя Михалевска. Тя е щерка на някогашния народен представител на социалистите Димчо Михалевски, който умря ненадейно през 2014 година след затруднения от пневмония. Той традиционно представляваше Кърджали в Народното събрание.

Петя пък следва завета на татко си да работи в поддръжка на хората. Те постоянно го загатва по време на срещите си с хората. На една от предизборните си срещи 33-годишната Михалевска сложи и портрет на татко си. Семейството й произлиза точно от Смолянския край.

На предходните избори тя бе издигната от Кърджали.

" Област Смолян сподели своето предпочитание за смяна, гласувайки ЗА младежите и за промяна на статуквото в ръководството! Родопа планина припозна БСП като собствен представител в ръководството на България! Приключвам тези избори със съзнанието на ваш представител и ви убеждавам, че ще работя за област Смолян с или без мандат след излизането на окончателните резултати от ЦИК! За мен цел са НЕ политическите постове, а бъдещето на България и на област Смолян – моят роден край! ", написа Михалевска във фейсбук след края на изборния ден.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР